13
jun

Aan de slag met ontwerpend leren en techniek

Op dinsdag 13 juni vindt de inspiratiesessie ‘Aan de slag met ontwerpend leren en techniek’ plaats in TechnoDiscovery. Karin van Zwetselaar begeleidt deze training. Tijdens deze sessie leer je hoe je als leerkracht aan de slag kunt met meer techniek in de klas via ontwerpend leren. Je krijgt naast informatie, bijvoorbeeld over ‘Waarom werkt deze aanpak?’, veel praktische handvatten om aan de slag te gaan. En, heel belangrijk, je leert gebruik te maken van wat je al doet!

Ben jij erbij? Meld je aan voor 2 juni!

Let op! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan voor 2 juni door een e-mail te sturen naar info@technodiscovery.nl. Wanneer jij je registreert, rekenen wij op je komst. Als blijkt dat je op 13 juni onverhoopt toch niet aanwezig kunt zijn, dan brengen we €50,- in rekening. Uiteraard mag een collega jou op dat moment vervangen. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht. Zo houden we zicht op het aantal aanmeldingen en kunnen de gemaakte kosten ook verantwoord worden naar de subsidieverstrekker. Zien wij je dinsdag 13 juni?

In het kort

Wanneer: dinsdag 13 juni 2023
Tijd: 15.30 tot 17.00 uur
Kosten: geen (behoudens een no-show bedrag à € 50,-)
Locatie: Leer- en ontdekcentrum TechnoDiscovery, Bovenbuurtweg 7 in Ede
Aanmelden: Voor 2 juni via info@technodisocvery.nl

Meer techniek in de klas

Deze workshop is een onderdeel van het programma ‘Meer techniek in de klas’. Kijk hier als je meer wilt weten over dit initiatief en bekijk ons aanbod. 

VRIEND WORDEN VAN TECHNODISCOVERY? INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN.
BEL (06) 49 66 44 12 OF STUUR EEN MAIL NAAR INFO@TECHNODISCOVERY.NL.