28
sep

Explore TechnoDiscovery | moeders en dochters special

‘Beleef samen de wereld van techniek en IT’

Het event ‘Explore TechnoDisocvery’ was in juni een groot succes, lees hier de terugblik. Er is daarom besloten om dit event nogmaals te organiseren. Speciaal voor moeders en dochters organiseert TechnoDiscovery op dinsdag 28 september van 19.00 tot 20.30 uur het event ‘Explore TechnoDiscovery’ in Ede. Programmeer een drone, ontwerp en maak een designlamp, maak via een VR-bril een Gravity Sketch, bouw een huis in het 3D-programma Tinkercad, rij mee op een vrachtwagen of volg een andere workshop. Via diverse workshops experimenteren jullie deze avond in duo’s met verschillende materialen en technieken. De ‘7 werelden van techniek’ staan hierbij centraal. Kom ook naar ‘Explore TechnoDiscovery’ en beleef de wereld van techniek en IT!

Voor wie

‘Explore TechnoDiscovery’ is dit keer speciaal voor meiden uit groep 7 en 8 en vo-leerlingen uit leerjaar 1 of 2 én hun moeders. Moeder en dochter volgen in duo’s deze avond verschillende workshops. Het event is bedoeld om meiden kennis te laten maken met én te enthousiasmeren voor techniek en IT. Het is belangrijk dat meiden een breed en realistisch beeld krijgen van technische- en IT-bedrijven, de bijbehorende beroepen en vrouwelijke medewerkers ontmoeten die daar werkzaam zijn. Zo krijgen meiden de kans om hun interesse hiervoor te ontwikkelen en hun talenten te benutten.

Aanmelden

Zien jullie deze Tech-uitdaging samen zitten? Ga op expeditie en meld je aan via info@technodiscovery.nl. De kosten bedragen € 10,- per duo all-in. Let op! Vanwege COVID is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Over TechnoDiscovery

In het leer- en ontdek centrum van TechnoDiscovery in Ede kunnen basisschoolleerlingen en vo-leerlingen van leerjaar 1 en 2 met verschillende materialen en technieken experimenteren. De zeven werelden van techniek staan hierbij centraal. Naast 20 nieuwe missies, biedt TechnoDiscovery ook maatwerk aan. Meer weten? Ontdek TechnoDiscovery.

VRIEND WORDEN VAN TECHNODISCOVERY? INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN.
BEL (06) 49 66 44 12 OF STUUR EEN MAIL NAAR INFO@TECHNODISCOVERY.NL.