Over ons

In het leer- en ontdekcentrum TechnoDiscovery kunnen basisschoolleerlingen, VO-leerlingen van leerjaar 1 en 2 en docenten met verschillende materialen en technieken experimenteren. De ‘7 werelden van techniek’ staan hierbij centraal. De vraag naar technisch geschoold personeel is groter dan ooit. Ook in regio Foodvalley. Bij TechnoDiscovery stimuleren we op een innovatieve manier dat er meer jongeren kiezen voor techniek en technologie. Het leer- en ontdekcentrum is gevestigd op de Kenniscampus in het gebouw van het Technova College in Ede. Bij TechnoDiscovery werken drie enthousiaste collega’s die zorgen voor de leerzame en uitdagende missies, projecten en maatwerkprogramma’s.

Het team

Bij TechnoDiscovery werken drie enthousiaste collega’s die zorgen voor de leerzame en uitdagende missies, projecten en maatwerkprogramma’s.

 

  • Hans Krijgsman, Projectleider en Techniekcoach
  • Wessel Smits, Techniekcoach
  • Meindert-Jan Bol, Techniekcoach

Onze vrijwilligers

  • Jan Haasjes
  • Mieke Timmerman

 

Het bestuur

TechnoDiscovery, gevestigd In Ede, is een stichting en geregistreerd bij de KvK onder nummer 09217212. De stichting is samen met het onderwijs en het bedrijfsleven in 2010 opgericht. TechnoDiscovery wordt aangestuurd door een bestuur. Dit zijn: All de Rooij (voorzitter), Anique Timmermans (secretaris), Jan Willem Mauritz (penningmeester), Pascal Arts, en Mark Jager. Knooppunt Techniek verzorgt het programmamanagement voor de stichting. Heb je vragen aan het bestuur? Neem dan contact op met Knooppunt Techniek via info@knooppunttechniek.nl of bel (0318) 66 42 20.

Jaarverslagen & ANBI status

Klik op deze link voor meer informatie.

Locatie en contact

Ons leer- en ontdekcentrum is gevestigd op de kenniscampus in het gebouw van het Technova College. Er is gratis parkeergelegenheid en voldoende ruimte om fietsen te stallen. Plan hier je route. Heb je vragen? Bel Hans Krijgsman via (06) 49 66 44 12 of Wessel Smits (06) 38 73 68 53. Mailen kan ook: info@technodiscovery.nl .

TechnoDiscovery
Bovenbuurtweg 7
6717 XA Ede

VRIEND WORDEN VAN TECHNODISCOVERY? INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN.
BEL (06) 49 66 44 12 OF STUUR EEN MAIL NAAR INFO@TECHNODISCOVERY.NL.