14
jul

Explore TechnoDiscovery: zomerspecial LEGO | VOL

Dit programma is inmiddels volgeboekt

Van maandag 11 juli tot en met donderdag 14 juli organiseert TechnoDiscovery een zomerspecial met LEGO. Ben jij tussen de 8 en 14 jaar? En wil je in de zomervakantie komen bouwen, uitproberen, namaken of zelf bedenken en spelen: het kan allemaal. Er zijn Mindstorms beschikbaar en een Spike. Daar kun je gave dingen mee maken! Laat je fantasie de vrije loop en maak een robot, een huis of een hele straat. Bouw een auto, een vliegtuig of ga aan de slag met VIDIYO voor het maken van speciale muziekfilmpjes met LEGO.

Aanmelden

Zie jij deze LEGO-uitdaging zitten? Kom alleen of neem een vriend of vriendin mee. Ga op expeditie en meld je aan via info@technodiscovery.nl. De kosten bedragen € 7,50 per persoon voor een ochtend. Dit is inclusief drinken en wat lekkers. Kom je alle 4 de ochtenden, dan betaal je € 25,-.

Over TechnoDiscovery

In het leer- en ontdek centrum van TechnoDiscovery in Ede kunnen basisschoolleerlingen en vo-leerlingen van leerjaar 1 en 2 met verschillende materialen en technieken experimenteren. De zeven werelden van techniek staan hierbij centraal. Naast 20 missies, biedt TechnoDiscovery ook maatwerk aan. Meer weten? Ontdek TechnoDiscovery.

VRIEND WORDEN VAN TECHNODISCOVERY? INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN.
BEL (06) 49 66 44 12 OF STUUR EEN MAIL NAAR INFO@TECHNODISCOVERY.NL.