Vrienden van…

 

Naast onderwijs en overheid hebben we ook ondernemers nodig om dit initiatief te ondersteunen. Techniek en technologie is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Op dit moment en de komende jaren is er een grote vraag naar technisch geschoold personeel. Ook in de Regio Foodvalley. Wij willen je daarom vragen om dit initiatief te ondersteunen en om ‘vriend’ te worden van TechnoDiscovery.  Dit kan al voor een bedrag van € 250,- per jaar. Zo werken we samen met leerlingen, docenten, overheid en ondernemers aan de toekomst van de Regio Foodvalley.

Word vriend Voor € 250,- per jaar
Word goede vriend   Voor € 1.000,- per jaar
Word beste vriend Voor vier jaar verbonden voor
een totaalbedrag van € 10.000,- 

Wat krijg je hiervoor terug?

Wanneer je vriend wordt van TechnoDiscovery, vermelden wij indien gewenst jouw logo op deze pagina van onze website en op ons beeldscherm in het leer- en ontdekcentrum TechnoDiscovery. Goede en beste vrienden kunnen in de schijnwerpers worden gezet via ons LinkedIn-kanaal en beste vrienden kunnen betrokken worden bij missies en zijn jaarlijks welkom om met een groep TechnoDiscovery te bezoeken en ons innovatieve onderwijsprogramma te volgen. Bekijk hier onze flyer ‘Vriend van TechnoDiscovery’ en vul ons aanmeldformulier in.

Download ons unieke logo en laat je betrokkenheid zien

Ben je al vriend van TechnoDiscovery? Laat zien dat je hier trots op bent en plaats één van de logo’s ‘Vriend’, ‘Goede vriend’ of ‘Beste vriend’ op jouw website en vertel waarom jij betrokken bent bij TechnoDiscovery en toon je maatschappelijke betrokkenheid.

 

 

Word vriend! | Aanmeldformulier

Word ook vriend van TechnoDiscovery en laat kinderen in regio Foodvalley de wereld van wetenschap en technologie ervaren! En vul het aanmeldformulier in. Deze kun je mailen naar info@technodiscovery.nl of per post opsturen naar TechnoDiscovery, Reehorsterweg 90, 6717 LG in Ede.

VRIEND WORDEN VAN TECHNODISCOVERY? INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN.
BEL (06) 49 66 44 12 OF STUUR EEN MAIL NAAR INFO@TECHNODISCOVERY.NL.