14
jul

Kinderen op LEGO®-ontdekkingstocht bij TechnoDiscovery

In de eerste week van de zomervakantie lieten ruim 30 kinderen, in de leeftijd van 8 tot 12 jaar, zich onderdompelen in een wereld van LEGO® bij TechnoDiscovery. Zij bouwden, speelden en experimenteerden met verschillende soorten LEGO® en lieten hun fantasie de vrije loop. Huizen, boomhutten, wolkenkrabbers, zwembaden, robots er kwam van alles voorbij. Ook maakten kinderen creatieve LEGO®-video’s. Alle kinderen gingen naar huis met een LEGO®-medaille. Leuker kun je de vakantie niet starten, toch?

De kracht van LEGO®

LEGO® is onmisbaar in een leer- en ontdekcentrum zoals TechnoDiscovery. LEGO® heeft zich ontwikkeld tot belangrijk educatief speelgoed. Hans Krijgsman, techniekcoach bij TechnoDiscovery: “Het maken van kleine bouwwerken kan soms best even een gepriegel zijn en alles moet naadloos aan sluiten. Hierdoor wordt de fijne motoriek gestimuleerd. Daarnaast zorgt spelen met LEGO® ervoor dat de creativiteit wordt gestimuleerd. Ook daagt het bouwspeelgoed uit om probleemoplossend te denken en is het bij uitstek geschikt om samen met andere kinderen te doen.”

Over TechnoDiscovery

In het leer- en ontdek centrum van TechnoDiscovery in Ede kunnen basisschoolleerlingen en vo-leerlingen van leerjaar 1 en 2 met verschillende materialen en technieken experimenteren. De zeven werelden van techniek staan hierbij centraal. Naast missies, biedt TechnoDiscovery ook maatwerk aan. Meer weten? Bekijk ons aanbod.

VRIEND WORDEN VAN TECHNODISCOVERY? INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN.
BEL (06) 49 66 44 12 OF STUUR EEN MAIL NAAR INFO@TECHNODISCOVERY.NL.