20
apr

Ontdek onze nieuwe missies! Kom naar TechnoDiscovery of volg een online les in de klas

Onlangs ontwikkelden onze techniekcoaches een innovatief programma met nieuwe missies. Van het bouwen van een robot tot het ontwerpen van een toekomsthuis in 3D. In TechnoDiscovery kunnen basisschoolleerlingen en vo-leerlingen met verschillende materialen en technieken experimenteren. De zeven werelden van techniek staan hierbij centraal. Naast 20 nieuwe missies, biedt TechnoDiscovery ook maatwerk aan. Wil je jouw leerlingen ook kennis laten maken met techniek en technologie? Kom naar TechnoDiscovery of volg een online les in de klas.

Ga samen met jouw leerlingen op expeditie

Ons nieuwe programma is gereed en ons leer- en ontdekcentrum in Ede is ingericht volgens de geldende coronarichtlijnen. Basisschoolleerlingen en vo-leerlingen zijn samen met hun docenten van harte welkom. Maar mag je gezien het beleid op jouw school (nog) geen buitenschoolse activiteiten organiseren? Ga dan samen met jouw leerlingen, onder begeleiding van onze techniekcoach, online in de klas op expeditie. Wij verzorgen online lessen i.s.m. HubHub-school bij jou op school. Onlangs presenteerden we samen ons aanbod. Bekijk hieronder de video.

Een bezoek plannen of een online les reserveren?

Ben je nieuwsgierig naar ons aanbod en onze nieuwe missies? Wil je ook op expeditie bij TechnoDiscovery? Bezoek ons leer- en ontdekcentrum in Ede of reserveer een online les. Neem contact op via info@technodiscovery.nl of bel (06) 49 66 44 12 en vraag naar de mogelijkheden. Ook maatwerk is mogelijk. We denken graag met je mee.

Scholen die aangesloten zijn bij de koepels SKOVV, CNS Ede en PROOMINENT mogen kosteloos deelnemen aan het programma van TechnoDiscovery.

VRIEND WORDEN VAN TECHNODISCOVERY? INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN.
BEL (06) 49 66 44 12 OF STUUR EEN MAIL NAAR INFO@TECHNODISCOVERY.NL.