31
mrt

Ruim 80 leerlingen van de St. Alexanderschool op ruimte expeditie

Op donderdag 31 maart brachten meer dan 80 leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 van de St. Alexanderschool uit Bennekom een bezoek aan TechnoDiscovery. Vol enthousiasme werkten de leerlingen in gemixte groepen aan verschillende missies. Van het bouwen van een waterraket tot het ontwerpen van een eigen ruimte game. Ook maakten de kinderen met een VR-bril een ruimtereis boven de aarde en konden zij zelf ervaren hoe het is om in het ruimtestation ISS te zijn.

Meerwaarde van bezoek

Marjon Werkman, lerares groep 6: “De afgelopen weken werkten wij met de hele school aan het thema ruimte. We hebben zelfs op school het heelal nagebouwd. Ook zijn er gastsprekers geweest en hebben we verschillende excursies gemaakt. Mooi om hier bij TechnoDiscovery te zijn. Hans krijgsman ontwikkelde voor ons een maatwerkprogramma en bracht ons op ideeën hoe we ons bezoek konden integreren met de activiteiten op school. TechnoDiscovery heeft goede apparatuur, mooie materialen en de benodigde kennis en kunde in huis om het programma vorm te geven en uit te voeren. Deze kennis, bijvoorbeeld over de app waarmee ze een ruimte game maakten, nemen wij weer mee naar school om te onderzoeken hoe we hier een vervolg aan kunnen geven tijdens onze jaarlijkse techniekcircuits.”

Meer weten?

Wil je met jouw klas ook een bezoek brengen aan TechnoDiscovery? Of ben je benieuwd wat TechnoDiscovery voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Hans Krijgsman via info@technodiscovery.nl of bel (06) 49 66 44 12. We denken graag met je mee!

VRIEND WORDEN VAN TECHNODISCOVERY? INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN.
BEL (06) 49 66 44 12 OF STUUR EEN MAIL NAAR INFO@TECHNODISCOVERY.NL.