16
mei

Geannuleerd: bedrijfsbezoek Ziekenhuis Gelderse Vallei | Zorgtechnologie

In een ziekenhuis denk je niet direct aan techniek, maar wist je dat de gezondheidszorg bol staat van techniek? Speciaal voor docenten uit het primair- en voortgezet onderwijs organiseert TechnoDiscovery i.s.m. Jet-net & Technet een bedrijfsbezoek bij Ziekenhuis Gelderse Vallei. Het bezoek vindt plaats op dinsdag 16 mei van 15.30 tot 17.00 uur in het ziekenhuis in Ede. Meld je nu aan en ervaar hoe techniek wordt ingezet om mensen vitaler en gezonder te maken. En ontdek hoe je de technische skills van jouw leerlingen op dit gebied kunt ontwikkelen. Verleg je horizon en neem deze ervaring mee in de klas. Er zijn geen kosten aan verbonden. Je bent van harte welkom!

In het kort

Wanneer: donderdag 16 mei
Tijd: 15.30 tot 17.00 uur
Kosten: geen
Locatie: Ziekenhuis Gelderse Vallei, Willy Brandtlaan 10 in Ede
Aanmelden: voor 11 mei via info@technodiscovery.nl

7 werelden van techniek

In de wereld van ‘Mens & Gezondheid’, één van de 7 werelden van techniek, draait alles om mensen vitaler en gezonder te maken. En dit alles met behulp van de nieuwste technische toepassingen. Hierbij kun je denken aan het aan het ontwerpen, maken, onderhouden en bedienen van medische apparaten en hulpmiddelen. Via dit bedrijfsbezoek in het ziekenhuis maak je uitgebreid kennis met deze wereld, een unieke kans! Geef je nu op en ervaar zelf hoe techniek en zorg hand-in-hand gaan.

Meer techniek in de klas

Deze workshop is een onderdeel van het programma ‘Meer techniek in de klas’. Kijk hier als je meer wilt weten over dit initiatief en bekijk ons aanbod.


 

VRIEND WORDEN VAN TECHNODISCOVERY? INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN.
BEL (06) 49 66 44 12 OF STUUR EEN MAIL NAAR INFO@TECHNODISCOVERY.NL.