19
sep

Demonstratie VR project

Hier kun je verkennen of het interessant is om met VR aan de slag te gaan. Het bedrijf dat de sessie leidt, kan een compleet traject aanbieden: van subsidieaanvraag tot de begeleiding en implementatie, waarbij de materialen na afloop van de school zijn! Het bedrijf 360-Outspoken biedt een totaalpakket Virtual Reality aan! Zij kennen de wegen rondom subsidieaanvragen goed en hebben een goede inhoudelijke kennis van de VR-wereld.

Tijdens deze demonstratie zullen ze het traject helder uitleggen en ook aangeven wat er van jou als school gevraagd wordt. Ga je met ze in zee, dan zullen zij een project opzetten waarbij ze voor jou

-de subsidieaanvraag doen

-inhoudelijk een project op maat voorbereiden

-dit project begeleiden, implementeren en borgen

-de hardware (brillen) aankopen

Na afloop heb je in ieder geval een mooi project doorlopen, heb je een databank met content voor VR en ben je als school/stichting eigenaar van een aantal VR-brillen!

 

Ben jij erbij? Meld je aan voor 15 sept 2023

Let op! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan voor 15 september door een e-mail te sturen naar info@technodiscovery.nl. Wanneer jij je registreert, rekenen wij op je komst. Als blijkt dat je op 19 september onverhoopt toch niet aanwezig kunt zijn, dan brengen we €50,- in rekening. Uiteraard mag een collega jou op dat moment vervangen. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht. Zo houden we zicht op het aantal aanmeldingen en kunnen de gemaakte kosten ook verantwoord worden naar de subsidieverstrekker. Zien wij je op dinsdag 19 september?

 In het kort

Wanneer: dinsdag 19  september 2023
Tijd:           15.30 tot 17.00 uur (inloop vanaf 15.15 uur)
Kosten:     geen (behoudens no-show)
Locatie:    Leer- en ontdekcentrum TechnoDiscovery, Bovenbuurtweg 7 in Ede
Aanmelden: Voor 15 september via info@technodiscovery.nl

 Meer techniek in de klas

Deze workshop is een onderdeel van het programma ‘Meer techniek in de klas’. Kijk hier als je meer wilt weten over dit initiatief en bekijk ons aanbod. 

VRIEND WORDEN VAN TECHNODISCOVERY? INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN.
BEL (06) 49 66 44 12 OF STUUR EEN MAIL NAAR INFO@TECHNODISCOVERY.NL.