11
mei

Inspiratiesessie ‘Techniek en ICT voor kleuters is kinderspel’

Op donderdag 11 mei vindt de inspiratiesessie ‘Techniek en ICT voor kleuters is kinderspel’ plaats in TechnoDiscovery. Tijdens deze training ontdek wat je zelf allemaal al doet rondom Digitale Geletterdheid. Ook krijg je tips om bestaande materialen die je waarschijnlijk al hebt zoals tablets, houten blokken en LEGO zinvoller in te zetten in je klas. Raak geïnspireerd met lesvoorbeelden die hun waarde in de kleutergroep al hebben bewezen. Techniekcoaches Hans Krijgsman en Meindert-Jan Bol van TechnoDiscovery begeleiden de workshop.

Ben jij erbij? Meld je aan voor 20 april

Let op! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan voor 20 april door een e-mail te sturen naar info@technodiscovery.nl. Wanneer jij je registreert, rekenen wij op je komst. Als blijkt dat je op 11 mei onverhoopt toch niet aanwezig kunt zijn, dan brengen we €50,- in rekening. Uiteraard mag een collega jou op dat moment vervangen. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht. Zo houden we zicht op het aantal aanmeldingen en kunnen de gemaakte kosten ook verantwoord worden naar de subsidieverstrekker. Zien wij je donderdag 11 mei?

In het kort

Wanneer: donderdag 11 mei 2023
Tijd: 15.30 tot 17.00 uur
Kosten: geen (behoudens een no-show bedrag à € 50,-)
Locatie: Leer- en ontdekcentrum TechnoDiscovery, Bovenbuurtweg 7 in Ede
Aanmelden: Voor 20 april via info@technodisocvery.nl

Meer techniek in de klas

Deze workshop is een onderdeel van het programma ‘Meer techniek in de klas’. Kijk hier als je meer wilt weten over dit initiatief en bekijk ons aanbod. 

VRIEND WORDEN VAN TECHNODISCOVERY? INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN.
BEL (06) 49 66 44 12 OF STUUR EEN MAIL NAAR INFO@TECHNODISCOVERY.NL.