28
sep

inspiratiesessie Zeven werelden van techniek

Maak kennis met de 7 werelden van Techniek en krijg een goed beeld van wat je in je onderwijs kunt toepassen. Techniek is een ontzetten breed veld van allerlei gebieden. Het meest bekende was altijd de ‘vuile’ techniek, waarbij je denkt aan timmeren, steentjes leggen en elektriciteit. Tegenwoordig valt ook de ‘schone’ techniek daaronder. Denk aan robotica en programmeren, en dan dit ook toegepast in de echte wereld van bijvoorbeeld zorg en handel.

In deze sessie krijg je een helder beeld van wat techniek nou is en in welke 7 gebieden dit is ingedeeld. Mocht je aan de slag gaan met een leerlijn binnen jouw school, dan helpt deze sessie jou aan een goede invulling.

Ben jij erbij? Meld je aan voor 21 september 2023

Let op! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan voor 21 september door een e-mail te sturen naar info@technodiscovery.nl. Wanneer jij je registreert, rekenen wij op je komst. Als blijkt dat je op 21 september onverhoopt toch niet aanwezig kunt zijn, dan brengen we €50,- in rekening. Uiteraard mag een collega jou op dat moment vervangen. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht. Zo houden we zicht op het aantal aanmeldingen en kunnen de gemaakte kosten ook verantwoord worden naar de subsidieverstrekker. Zien wij je donderdag 28 september?

 

In het kort

Wanneer: donderdag 28 september 2023
Tijd:           15.30 tot 17.00 uur (inloop vanaf 15.00 uur)
Kosten:     geen (behoudens no-show)
Locatie:    Oceanz 3D printing Maxwellstraat 21 te Ede
Aanmelden: Voor 21 september via info@technodiscovery.nl

 Meer techniek in de klas

Deze workshop is een onderdeel van het programma ‘Meer techniek in de klas’. Kijk hier als je meer wilt weten over dit initiatief en bekijk ons aanbod. 

 

VRIEND WORDEN VAN TECHNODISCOVERY? INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN.
BEL (06) 49 66 44 12 OF STUUR EEN MAIL NAAR INFO@TECHNODISCOVERY.NL.