07
sep

Prowise Presenter Brons

Naast Gynzy is Prowise Presenter een van de meest gebruikte programma’s om je onderwijs te organiseren op je digibord/touchscreen.
Als jij geen Prowise-bord in je klas hebt, kun je deze software toch ook gebruiken. Je kunt hierin schrijven, afbeeldingen klaarzetten, en ook complete lessenseries terugvinden. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Juist door die oneindige mogelijkheden is het soms lastig om met iets ‘nieuws’ te beginnen. In deze training wordt je stap voor stap meegenomen door een trainer van SchoolUpdate en leer je de basis van het gebruik van Prowise Presenter.

 

Ben jij erbij? Meld je aan voor 1 sept 2023

Let op! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan voor 1 september door een e-mail te sturen naar info@technodiscovery.nl. Wanneer jij je registreert, rekenen wij op je komst. Als blijkt dat je op 7 september onverhoopt toch niet aanwezig kunt zijn, dan brengen we €50,- in rekening. Uiteraard mag een collega jou op dat moment vervangen. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht. Zo houden we zicht op het aantal aanmeldingen en kunnen de gemaakte kosten ook verantwoord worden naar de subsidieverstrekker. Zien wij je op donderdag 7 september?

 In het kort

Wanneer: donderdag 7 september 2023
Tijd:           15.30 tot 17.30 uur (inloop vanaf 15.15 uur)
Kosten:     geen (behoudens no-show)
Locatie:    Leer- en ontdekcentrum TechnoDiscovery, Bovenbuurtweg 7 in Ede
Aanmelden: Voor 1 september via info@technodiscovery.nl

 Meer techniek in de klas

Deze workshop is een onderdeel van het programma ‘Meer techniek in de klas’. Kijk hier als je meer wilt weten over dit initiatief en bekijk ons aanbod. 

 

VRIEND WORDEN VAN TECHNODISCOVERY? INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN.
BEL (06) 49 66 44 12 OF STUUR EEN MAIL NAAR INFO@TECHNODISCOVERY.NL.