16
nov

Sessie Greenscreen in je les

Laat je verbazen door de mogelijkheden van een Greenscreen.

 

Het werken met greenscreen is toe te passen in alle klassen van de bassischool en voortgezet onderwijs!
Met een greenscreen haal je veraf heel dichtbij! Presenteer een weerbericht, maak een foto van je leerling op de maan of loop tussen de dino’s. Ook kun je heel goed stopmotion-filmpjes maken met behulp van een Greenscreen en deze weer toepassen in allerlei andere vakgebieden, waaronder taal en de zaakvakken. Zelfs wiskundige of natuurkundige items lenen zich voor deze techniek.

Petra Mestrom (www.greenscreenbox.nl) leert je de beginselen en handige tips en trucs om het in je klas in te zetten. Je zult zien dat je helemaal niet veel uit de kast hoeft te halen om gewoon te beginnen!

 

Ben jij erbij? Meld je aan voor 10 november 2023

Let op! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan voor 10 november door een e-mail te sturen naar info@technodiscovery.nl. Wanneer jij je registreert, rekenen wij op je komst. Als blijkt dat je  onverhoopt toch niet aanwezig kunt zijn, dan brengen we €50,- in rekening. Uiteraard mag een collega jou op dat moment vervangen. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht. Zo houden we zicht op het aantal aanmeldingen en kunnen de gemaakte kosten ook verantwoord worden naar de subsidieverstrekker.

In het kort

Wanneer: donderdag 16 november 2023
Tijd:           15.30 tot 17.00 uur (15.15 inloop)
Kosten:     geen (behoudens no show)
Locatie:    TechnoDiscovery Bovenbuurtweg 7 te Ede
Aanmelden: Voor 10 november via info@technodiscovery.nl

 

 Meer techniek in de klas

Deze workshop is een onderdeel van het programma ‘Meer techniek in de klas’. Kijk hier als je meer wilt weten over dit initiatief en bekijk ons aanbod. 

VRIEND WORDEN VAN TECHNODISCOVERY? INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN.
BEL (06) 49 66 44 12 OF STUUR EEN MAIL NAAR INFO@TECHNODISCOVERY.NL.