15
feb

Training nieuwe omgeving MOO Suite

Speciaal voor docenten uit het primair onderwijs organiseert TechnoDiscovery een opfristraining over de nieuwe MOO Suite, hét centrale startportaal voor digitaal onderwijs. Deze sessie wordt gegeven door een specialist van Heutink ICT en vindt plaats op woensdag 15 februari van 15.00 tot 16.30 uur in het leer- en ontdekcentrum in Ede.

Benut MOO Suite optimaal voor jouw lessen

Onlangs lanceerde Heutink-ICT een nieuwe versie van MOO Suite. Wil je meer weten over deze omgeving? Leer bijvoorbeeld hoe je tegels klaarzet of hoe je met jouw leerlingen mee kunt kijken op hun device. Ook is er ruimte voor individuele vragen. Ontdek zelf hoe je deze omgeving optimaal kunt benutten voor jouw lessen.

Ben jij erbij? Meld je aan voor 4 februari

Let op! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan voor 4 februari via dit formulier. Wanneer jij je registreert, rekenen wij op je komst. Als blijkt dat je op 15 februari onverhoopt toch niet aanwezig kunt zijn, dan brengen we €50,- in rekening. Uiteraard mag een collega jou op dat moment vervangen. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht. Zo houden we zicht op het aantal aanmeldingen en kunnen de gemaakte kosten ook verantwoord worden naar de subsidieverstrekker. Zien wij je 15 februari?

Meer techniek in de klas

Deze training maakt deel uit van het programma ‘Meer techniek in de klas’. Meer weten over dit initiatief? Kijk hier.

VRIEND WORDEN VAN TECHNODISCOVERY? INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN.
BEL (06) 49 66 44 12 OF STUUR EEN MAIL NAAR INFO@TECHNODISCOVERY.NL.