12
apr

Training Prowise Presenter | beginners

Op woensdag 12 april vindt de training Prowise Presenter voor beginners plaats in TechnoDiscovery. Tijdens deze training maak je kennis met de  functionaliteiten in de Presenter software. Ontdek de knoppen, media en tools, leer hoe je functie toepast in de praktijk en krijg inspiratie voor lesideeën. Ook leer je hoe je een eenvoudige opdracht in Presenter kunt maken. Techniekcoaches Hans Krijgsman en Meindert-Jan Bol van TechnoDiscovery begeleiden de workshop. Vanuit Prowise is er een specialist aanwezig die de deelnemers verder meenemen in de wereld van Prowise Presenter. In het najaar volgen er trainingen voor gevorderden en experts.

Ben jij erbij? Meld je aan voor 5 april

Let op! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan voor 5 april door een e-mail te sturen naar info@technodiscovery.nl. Wanneer jij je registreert, rekenen wij op je komst. Als blijkt dat je op 12 april onverhoopt toch niet aanwezig kunt zijn, dan brengen we €50,- in rekening. Uiteraard mag een collega jou op dat moment vervangen. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht. Zo houden we zicht op het aantal aanmeldingen en kunnen de gemaakte kosten ook verantwoord worden naar de subsidieverstrekker. Zien wij je woensdag 12 april?

In het kort

Wanneer: woensdag 12 april 2023
Tijd: 15.00 tot 17.00 uur
Kosten: geen
Locatie: Leer- en ontdekcentrum TechnoDiscovery, Bovenbuurtweg 7 in Ede
Aanmelden: Voor 5 april via info@technodisocvery.nl

Meer techniek in de klas

Deze workshop is een onderdeel van het programma ‘Meer techniek in de klas’. Kijk hier als je meer wilt weten over dit initiatief en bekijk ons aanbod. 

VRIEND WORDEN VAN TECHNODISCOVERY? INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN.
BEL (06) 49 66 44 12 OF STUUR EEN MAIL NAAR INFO@TECHNODISCOVERY.NL.